На Київщині діти загиблих учасників АТО отримуватимуть щомісячну матеріальну допомогу

  • На Київщині діти загиблих учасників АТО отримуватимуть щомісячну матеріальну допомогу
На Київщині діти загиблих учасників АТО та Героїв Небесної Сотні отримуватимуть щомісячну грошову допомогу.

Як повідомляє пресслужба КОДА, днями відбулося перше засідання комісії з питань надання грошової допомоги учасникам антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил та членам їх сімей, членам сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил, а також родинам Героїв Небесної Сотні та учасникам Революції Гідності. 

Члени комісії розгялнули 232 заяви щодо виплати щомісячної адресної грошової допомоги для дітей один з батьків яких загинув (помер) під час участі в АТО/ООС, смерть яких пов’язана із захистом Батьківщини, у розмірі 4 540,00 грн. на одну дитину (54 480,00 грн з рік): 

  • 10 заяв щодо виплати щомісячної адресної грошової допомоги для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування один з батьків яких загинув (помер) під час участі в АТО/ООС, смерть яких пов’язана із захистом Батьківщини, у розмірі 6810,00 грн. на одну дитину (81720,00 грн. за рік);
  • 6 заяв щодо виплати щомісячної адресної грошової допомоги дітям Героїв Небесної Сотні, у розмірі 4 540,00 грн. на одну дитину (54 480,00 грн з рік).

За результатами розглянутих заяв 248 дітей протягом 2021 року отримають грошову допомогу на загальну суму 16,7 млн. грн.

Варто зазначити, що грошова допомога надається відповідно до Київської обласної цільової програми соціальної підтримки в Київській області учасників антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил, а також родин Героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності на 2021-2022 роки, яка затверджена рішенням Київської обласної ради від 24 грудня 2020 року № 041-01-VІІІ.

Читайте також: На Білоцерківщині горе-мати покинула дітей напризволяще, а сама зникла.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе