Назвали дату останнього дзвоника у школах Білої Церкви

  • Назвали дату останнього дзвоника у школах Білої Церкви
Останній дзвоник у школах Білої Церкви відбудеться 31 травня. 

Про це під час засідання виконавчого комітету повідомив Юрій Петрик, начальник управління освіти і науки Білоцерківської міськради. 

Щодо проведення урочистостої лінійки з нагоди останнього дзвоника, Юрій Федорович наголосив, що управління науки і освіти Білоцерківської міськради буде рекомендувати навчальним закладам не проводити масштабні заходи і пропонуватиме не збирати всю школу на проведення свята. 

"Разом з тим, всі заходи, які пов'язані з видачою документів - будуть оформелні вчасно. Випускникам базової освіти документи мають бути вручені орієнтовно 15 червня, табелі успішності - мають бути вручені 31 травня, а випускникам 11-х класів - по завершенню ЗНО. Взагалі, освітній процес для учнів закінчується: для учнів 11 класів - 20 травня, оскільки 21 травня розпочинається ЗНО. Чимало наших закладів будуть приймати участь як пункти тестування, тому в ці дні освітній процес в таких закладах буде перенесено, або буде проводитись дистанційно. Для всіх інших учнів перевідних класів освітній процес закінчується 28 травня, а 31 травня ми рекомендуємо провести в якійсь певній формі, можливо і онлайн, свято останнього дзвоника." - сказав Юрій Федорович.  

Нагадаємо, що сьогодні, 11 травня учні Білоцерківських навчальних закладів вийшли на навчання офлайн.  

Читайте також: Невідомі літаючі об'єкти пронеслися над Білою Церквою: усе місто побачило "аномалію".
 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе