У Білій Церкві розшукують водія, який збив літнього чоловіка і втік

У Білій Церкві розшукують водія, який збив літнього чоловіка і втік. 

Як повідомляє пресслужба Білоцерківського відділу поліції, аварія трапилась вчора, 12 вересня близько 12:00 на бульварі Олександрійському. Про ДТП до поліції повідомили з лікарні.

Поліцейські встановили, що в цей період часу на проміжку дороги між вул. Фастівська та П'ятим майданчиком невідомий автомобіль наїхав на літнього чоловіка. Після цього водій зник з місця події в напрямку Критого ринку.

Дідуся госпіталізували до Білоцерківської міської лікарні № 2. Лікарі діагностували у потерпілого переломи шийки бедра, руки та інші тілесні ушкодження. 

Поліцейські звертаються до громадян, водіїв (можливо є записи з відеореєстраторів), які стали свідками чи очевидцями цієї події.

"Допоможіть встановити водія, який зник з місця автопригоди. Якщо володієте будь-якою інформацією, повідомляйте про це особисто, телефонуйте на спецлінію поліції "102", або до чергової частини Білоцерківського районного управління поліції за номером (04563)5-39-28." - закликали у поліції. 

Читайте також: СБУ розпочинає антитерористичні навчання на Білоцерківщині. Що потрібно знати громадянам.

Раніше повідомлялося, що в Білій Церкві жінка наїхала на дитину і пообіцяла постраждалій нові кросівки.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе