Шість причин навчатися в IT STEP SCHOOL

Школа без домашніх завдань, уроки в VR-окулярах і персональні комп'ютери замість підручників. Навчання у приватній загальноосвітній школі IT STEP SCHOOL переплетене з сучасними технологіями, а до кожного учня є індивідуальний підхід

Розповідаємо про шість переваг загальноосвітньої школи IT STEP SCHOOL.

1. ЗАМІСТЬ ПІДРУЧНИКІВ — ПЕРСОНАЛЬНИЙ КОМП'ЮТЕР.

Усі необхідні підручники та програмне забезпечення для ефективного та цікавого навчання зібрані на персональному комп'ютері учня.


2. ГЕЙМІФІКАЦІЯ ТА СИСТЕМА МОТИВАЦІЇ ШКОЛЯРІВ.

В IT STEP SCHOOL залучають дітей до навчального процесу шляхом гри. Замість нудних завдань – цікаві квести. За кожну виконану роботу діти отримують віртуальні гроші, які дозволяють купувати потрібні та корисні речі у внутрішньому онлайн-магазині.


3. ЕЛЕКТРОННИЙ ЩОДЕННИК.

Електронний щоденник – це платформа для розвитку, моніторингу успішності, комунікації з адміністрацією школи. Усі розклади проставлені наперед програмою. Замість того, аби заповнювати щоденник, дитина зможе зробити щось більш корисне: почитати книжку або подивитись мультик англійською мовою.


4. ДОМАШНЄ ЗАВДАННЯ – В ШКОЛІ.

Домашнє завдання діти виконують у школі. В IT STEP SCHOOL розуміють, що вдома дитина має більше часу проводити з батьками, відпочивати та приділяти час власному хобі.




5. ПІДГОТОВКА ДО ЗНО БЕЗ РЕПЕТИТОРІВ 

В IT STEP SCHOOL вважають, що шкільна програма має давати дітям знання, які дозволяють успішно скласти ЗНО без зайвих затрат часу та грошей.

6. ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД.

В IT STEP SCHOOL – індивідуальний підхід до ведення уроків. Тут залучають вчителів та кураторів. Це дає можливість більш якісно опрацювати та, найголовніше, ефективно засвоїти матеріал заняття.

Краще 1 раз побачити ніж 100 разів почути! IT STEP SCHOOL запрошує учнів 5-10 класів відвідати класичний шкільний день у своєму стилі!


На вас чекатиме:

  • уроки та перерви за розкладом
  • розвиваючі ігри
  • смачні обіди (за бажанням)
  • проєктний час

Залишайте заявку на сайті або звертайтесь за телефоном, і менеджери приймальної комісії допоможуть обрати зручну дату.



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе