Білоцерківець Назар Коваленко – чемпіон України зі спортивної ходьби на 35 км

24 жовтня в Івано-Франківську відбувся чемпіонат України зі спортивної ходьби на 35 кілометрів, командний чемпіонат України на дистанції 20 км та ювілейний XXV міжнародний Кубок «Вечірній Івано-Франківськ».

Участь у змаганнях взяли 175 атлетів з 12 областей України, а також з Польщі, Литви, Латвії й Угорщини.

До змагань залучили трьох міжнародних суддів, а отже, всі результати, показані на турнірі, зараховуються до офіційної міжнародної статистики.

Змагання серед чоловіків на дистанції 35 км з нормативом для участі в чемпіонаті Європи виграв білоцерківський легкоатлет Назар Коваленко (2:33:17 год). До нормативу на чемпіонат світу йому не вистачило лише 17 секунд. При цьому Коваленко більше, ніж на три хвилини випередив поляка Якуба Єлонека (2:36:59 год). 

"Неймовірні емоці!!! Я Чемпіон на двух дистанціях!!! Влітку я переміг на 20км, а сьогодні на 35км!!!! У мене є дві кваліфікації на Чемпіонат світу зі спортивної ходьби в Оман! І бачучи світовий рейтинг то я третій!!!! Далі буде-обіцяю" - написав на своїй сторінці у facebook Назар Коваленко.  


 
Читайте також: Олена Усенко з Білої Церкви представить Україну на Дитячому Євробаченні-2021.

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе