Програма ООН із відновлення та розбудови миру вже у Білій Церкві

В рамках програми ООН із відновлення та розбудови миру, днями відбувся візит делегацій Луганської та Донецької обласних державних адміністрацій на Київщину. Гостей зацікавив досвід Індустріального парку «Біла Церква» у створенні умов і інфраструктури для сталого розвитку територіальних громад. 

«Люди бачать власними очима, що модель індустріального парку працює не на словах, а на дії, що тут є працюючі виробництва, тут є мотивовані люди і модель співпраці бізнесу та міста працює», - зазначає Андрій Ропітський, директор Індустріального парку «Біла Церква».

Представники обладміністрацій Луганщини та Донеччини, а також голови прифронтових громад щодня стикаються із великою кількістю проблем, економічних в тому числі. Наочною ілюстрацією виробничої кооперації для учасників програми став візит на діючі підприємства Plank Electrotechnic LLC та VIRASTAR - ВИРАСТАР. Тож візит на інноваційні виробництва Індустріального парку «Біла Церква» має дати неоціненний досвід для вирішення питань працевлаштування та інвестиційної політики. 

«Ми з радістю ділимся досвідом, ми не закриті, тому що, чим більше в нас буде людей, які знаються на цій справі, які створюють індустріальні парки і розвивають свої громади, тим більше буде розвиватися економіка не лише регіонів, а і країни в цілому», - впевнений директор Індустріального парку «Біла Церква» Андрій Ропітський.  

Нові заводи індустріального парку - Plank Electrotechnic LLC та VIRASTAR - ВИРАСТАР - дають робочі місця білоцерківцям, розвивають економіку громади, що в свою чергу дає змогу направляти кошти на розвиток інфраструктури Білоцерківщини, доріг, тощо. Представники Луганщини та Донеччини зізнаються, кілька років тому вже відвідували Білу Церкву, та на власні очі бачать якісні зміни, що відбулися з містом. 

Своїм прикладом Індустріальний парк «Біла Церква» показав діючу модель співпраці бізнесу та громади для представників делегації, які у майбутньому братимуть ці основи для створення нових кластерів та виробництв в Україні.

Читайте також: В Україні вперше розгортають серійне виробництво боєприпасів ВОГ-17В.


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе