У Білій Церкві учні 5-11 класів повертаються до шкіл із 22 листопада

У Білій Церкві учні 5-11 класів повертаються на очне навчання з 22 листопада. Рішення стосується шкіл, в яких провакциновано 100% персоналу. 

Таке рішення, сьогодні, 19 листопада під час позачергового засідання, підтримали члени виконавчого комітету Білоцерківської міськради. 

З приводу цього питання доповів начальник управління освіти і науки Білоцерківської міськради Юрій Петрик. 

"В закладах освіти Білоцерківської громади проведена колосальна робота для того, щоб забезпечити виконання саме усіх тих, пунктів та постанов Кабінету міністрів, які регламентують нашу діяльність. Проведена масова вакцинація, без примусу, добровільна, яка дала високий результат. Але на сьогоднішній день, нажаль, є така невеличка кількість працівників, якщо взяти нашу Білоцерківську територіальну громаду, де працівників ми нараховуємо, без сумісників, десь близько 4800, то ті, які були відсторонені від роботи сьогодні близько 57 людей. Але є невеличка кількість осіб, які щепилися однією дозою і ми чекаємо той період, коли вони мають право отримати другу дозу щеплення. Таким чином, ми забезпечимо повністю 100% вакцинацію наших педагогічних працівників. Але, оскільки в нашій територіальній громаді вже є такі заклади освіти освіти, які мають 100% кількість щеплених працівників освіти, сьогодні в нас немає підстав не виконати постанову Кабінету міністрів, і не дозволити таким закладам освіти працювати в очному режимі. Тому, із понеділка ми пропонуємо, щоб ті заклади освіти, які вже мають 100% провакцинованого персоналу, розпочали вже очну освіту, ті заклади освіти, в яких ще кілька  осіб чекають другу дозу вакцинації - завершили цей процес, але це питання додається на відповідальність керівника закладу освіти і при повній вакцинації заклад освіти відновить свою роботу в очному режимі." - зазначив Юрій Федорович. 

Читайте також: В Білій Церкві планували ліквідувати онкодиспансер. (Відео)


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе