Збирав на слуховий апарат: у Білій Церкві 98-річний ветеран став жертвою шахраїв

У Білій Церкві шахраї ошукали 98-річного ветерана Другої світової війни, видуривши у нього 10 000 грн на слуховий апарат.

Про повідомляє пресслужба поліції Київщини.

До поліції звернувся 98-річний чоловік та розповів про те, що замовив вкрай йому необхідний слуховий апарат у Білій Церкві. Дідусь заплатив за нього понад 10 тисяч гривень, однак замовлений товар так і не отримав. Упродовж тривалого часу працівники фірми не виходили на зв'язок із замовником.

Читайте також: У Білій Церкві скоротять 40 чиновників міської ради: кого це торкнеться. (Відео)


Правоохоронці розшукали зловмисників, які ошукали ветерана. Як з’ясувалось, отримавши гроші замовників фірма припинила своє існування. Зрештою, шахраї повернули слуховий апарат чоловіку. 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.190 ККУ( Шахрайство). Наразі правоохоронці встановлюють інших жертв шахраїв.

Почесний ветеран України подякував за сумлінне виконання службових обов'язків, оперативність та професіоналізм поліцейським. 






Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе