На Білоцерківщині п'яний водій збив трьох людей та втік з місця події

Вчора ввечері, 30 листопада, в селі Самородок, що неподалік Сквири, поблизу магазину невідомий водій збив трьох людей та втік з місця ДТП. 

Як повідомляє пресслужба Білоцерківського відділу поліції, в результаті автопригоди дві дівчини 16 та 17 років отримали тілесні ушкодження у вигляді забоїв м'яких тканин та саден. У 29-річного хлопця медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, численні забої та садна.

Поліцейські одразу розпочали пошуки автівки. Невдовзі, за "гарячим слідом" працівники групи реагування патрульної поліції Сквири розшукали водія у полі села Ями. Під час медичного освідування лікарі виявили в крові водія 2.6 проміле алкоголю. Водій документів не надав, так як у минулому вже був позбавлений прав за керування транспортом напідпитку.

Автомобіль поліцейські вилучили та помістили на майданчик тимчасового тримання транспортних засобів до прийняття рішення у суді.

Після встановлення усіх обставин слідчі нададуть правову кваліфікацію події. 

Читайте також: Вищі пенсії та зарплати, нові податки та "прописка" онлайн: що зміниться з 1 грудня.






Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе