У Білій Церкві чоловік поранився уламком скла та помер від втрати крові

Мешканець Білої Церкви після травми намагався самотужки надати собі медичну допомогу, однак втратив свідомість та помер, повідомляє пресслужба поліції Київщини.
 
Подія трапилась 29 січня близько 13-ї години. У поліцію зателефонували медики,які повідомили, що місцева мешканка виявила в квартирі мертвого сусіда. 

За попередніми даними, 42-річний чоловік перебуваючи на кухні розбирав м'ясо кухонним молотком. Поруч знаходилась скляна банка, яка впала та пошкодила йому вену. Внаслідок цього чоловік втратив велику кількість крові та помер. 

За фактом смерті чоловіка слідчі Білоцерківського районного управління поліції розпочали досудове розслідування за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. 

Як зазначили у поліції, при невстановлені явної природної причини смерті, а також у випадку насильницької причини смерті, досудове розслідування за вказаною кваліфікацією є обов'язковим. 

Читайте також: Де у Білій Церкві та районі не буде світла? Графік планових відключень до 6 лютого.

 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе