У Білій Церкві оголосили конкурс на кращий проєкт стел на в’їздах до Білоцерківської громади

У Білій Церкві оголосили конкурс на кращий ескізний проєкт стел на в’їздах до Білоцерківської міської територіальної громади.

Про це повідомляє Агенція стратегічного розвитку у facebook. 

Ззаначається, що конкурс проводиться з метою розширеня впізнаваності громади, розвитку туристичної привабливості та створення позитивного іміджу.

Конкурс на кращий ескізний проєкт облаштування аутентичної стели при в’їздах до Білоцерківської міської проводять з 02 по 28 лютого. Пропозиції від учасників очікують до 23:59 годин 28 лютого року у форматі PDF на електронну адресу: [email protected]

Зазначається, що бюджет конкурсу становить 20 000 гривень, без вирахування податків. 

Учасниками конкурсу можуть бути кваліфіковані фахівці, окремі скульптори виконавці, або об'єднані авторські колективи фахівців, скульпторів, архітекторів, художників, дизанерів тощо. 

За умовами конкурсу, стела має містити назву громади, мати історичну або асоціативну символіку, має підсвічуватися та бути виготовлена з застосуванням каменю та натуральних матеріалів. 

Ознайомитись детальніше з положенням та інформацією стосовно конкурсу можна ознайомитися за посиланням: https://www.bila-tserkva.org.ua/eskiznyiproekt. 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе