На Київщині шахраї телефонують під виглядом податкової. Що варто знати

Телефонні шахраї надвилають повідомлення та дзвонять до підприємців Київщини, представляються посадовцями ДПС і пропонують вирішити проблемні питання господарської діяльності за окрему винагороду, інформує пресслужба Головного управління ДПС у Київській області.

У податковій службі наголошують: ці наразі невстановлені особи не мають жодного відношення до органів ДПС.
 
Повідомлення шахраї надсилають з номера 066 520 7123 з проханням перерахувати гроші на банківську картку 4441 1144 6678 8666.  

"Ми вкотре звертаємо вашу увагу, що такі дії є прямим порушенням вимог законодавства України та спрямовані на незаконне збагачення, а також дискредитацію податкових органів. Тож, шановні платники податків, будьте обережні та обачні, і, звичайно ж, не перераховуйте кошти на банківські картки на прохання невстановлених осіб! Якщо ж вам телефонують з подібними вимогами, повідомте про це Національну поліцію України за телефоном 102 або управління з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Київській області (200-37-82)." - закликали податківці. 

Читайте також: Масштабна пожежа у Білій Церкві: у Гайку горів меблевий склад (ФОТО)​​









Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе