Ситуація на Київщині: Оперативна інформація станом на 14:00 25 лютого

Станом на 14:00 25 лютого у Київській області залишаються складними напрямки Буча –  Гостомель –  Ірпінь. Російські окупаційні війська намагаються прорватися останні 4 години. У Бучі вдалося зупинити пересування колони військової техніки, супротивник покинув техніку та відступив. 

Про це повідомляє пресслужба Київської ОДА.

На в’їзді до Вишгорода сили Національної гвардії України, Національної поліції та Територіальної оборони мужньо відбивають наступ російського окупанта. 

На Бориспільському напрямку – спокійно, жодних бойових дій там не ведеться. 

«На жаль, маємо і втрати серед мирного населення в Поліссі, Мар’янівці та Гаврилівці. У Мар’янівці, що у Вишгородському районі, ворожі сили цинічно нанесли авіаудар по мирних жителях. Станом на зараз підтвердилася інформація щодо чотирьох вбитих та понад 15 поранених. Висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих», – акцентував голова Київської ОДА Олексій Кулеба.

Він зазначив, що остаточна кількість жертв серед мирного населення в області уточнюється. Загалом ситуація на Київщині сьогодні повністю контрольована. 



Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе