У Білій Церкві в парку Шевченка оселилися "інтелігенти" - жираф в метелику та гусак в краватці

Біла Церква - не лише місто добра, а й місто мистецтва. Це ще раз доводять нові авторські роботи, які з'являються в місті. Парк ім. Шевченка цьому підтвердження - там головна арка вже починає "обростати" живописом. 

 Автор малюнків - Олена Романова, вона ж виконавець. Візуалізацію (проект) зробив Кирило Корєшков. Автор ідеї "Лис у Фарбі"- творча майстерня, яка вже довгий час прикрашає своїми роботами різні об'єкти Білої Церкви. Матеріали частково  взяла на себе Олена Мінаєва (Лис у Фарбі) та Людмила Сябро.

Фінансування проєкту здійснює керівництво парку. 

Премію випише парк, але всі гроші ми  віддамо Олені Романовій. Вона гідний художник!
Олена Романова із сім'єю з початку війни приїхали до нас у місто з Краматорська, там була викладачем акварельного живопису.
 - зазначила одна з виконавців проєкту Олена Мінаєва. 

Сама автор задоволена процесом роботи, та ділиться своїми враженнями з журналістами ТРК Крокус. 


Ці малюнки – це виражена фарбами любов до України та нашої багатої традиційної спадщині, що єднає покоління. Адже, вишиванка – код української нації.
У мене часто запитують: «Чому саме гусак та жирафа?» Дійсно, персонажі дуже різні (власне, як і кожен українець), але їх об'єднує любов до Батьківщини.
 Гусак, як жартома кажуть, -  наша біологічна зброя.  Він щирий українець: вожак зграї, завжди захищає свою сім'ю та домівку. Так і ми, не важливо ким працюємо (водієм, викладачем, письменником, художником, кухарем тощо), стаємо на захист своєї домівки, кожен на своєму фронті. 
Жирафа! Він хоч родом не з України, але підтримує та дуже любить цю країну, її традиції та мужніх людей. Так і ми зараз відчуваємо підтримку інших народів.  Люди підхопили цю хвилю допомоги і кожен робить свій внесок чи справою, чи словом. І вклад кожного є надзвичайно важливим.
Своїми малюнками я хотіла підтримати всіх людей! Сказати кожному: «Ти не один. Нас багато. Ми переможемо. Усе буде добре! Не час сумувати, а час допомагати один одному».
Я чую, як перехожі радіють моїм малюнкам. Кажуть, що це дуже сучасно, красиво та підіймає настрій. Багато фотографуються, попри те, що робота ще не закінчена. Сам процес, зміни на краще, уже високо оцінені. Нам усім зараз дуже потрібна віра в краще майбутнє. 
Я кожного дня зустрічаю багато небайдужих людей. Вони від щирого серця хочуть пригостити морозивом, холодним напоєм, щоб мені було не спекотно.  Наші люди неймовірні! 
Дуже дякую всім за підтримку, за теплі слова та гарні побажання!




Читайте також: "Смілива гривня" - відтепер українці спільно з Нацбанком можуть допомогти ЗСУ 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе