На Білоцерківщині відзначили найкращих підприємців в умовах війни

У першу неділю вересня  Україна відзначає  День підприємця.

Це свято встановлено Указом Президента № 1110/98 від 05.10.1998 з метою відзначення важливої ролі, яку відіграють представники малого та середнього бізнесу у  формуванні державного сектору економіки, розвитку демократії та громадянського суспільства. 

Напередодні Дня підприємця у Білоцерківській районній військовій адміністрації відбулася зустріч керівництва району з представниками бізнесу, які з початку повномасштабної військової агресії російської федерації на територію України не лише змогли зберегти очолювані ними підприємства, а й організували належну роботу та надали  значну допомогу нашим захисникам, які боронять нашу державу, і українцям, котрі через воєнні дії окупантів були вимушені залишити рідні домівки та знайшли прихисток на Білоцерківщині. 

"За значний  внесок у соціально-економічний розвиток Білоцерківського району, надання безкорисної допомоги Збройним Силам України, свідому громадянську позицію,  керівник району Людмила Мерзлюк висловила подяку та вручила відзнаки директору ТОВ «Земля Томилівська» Сергію Вахнію, генеральному директору кількох сільськогосподарських підприємств Миколі Каплуну, директору ТОВ «ЕПІЦЕНТР» Валерію Клепасу, директору ТДВ «Терезине» Дмитру Кудлаю, заступнику директора ТОВ «Еліта-10» Станіславу Доліду, директору ТОВ «ВОЛОДАРКА КОМБІКОРМ» В’ячеславу Павлюку та директору ФГ «Чудова марка» Вадиму Ченчику" - повідомили в Білоцерківській районній військовій адміністрації. 

Читайте також: Втрата від пошкодження полів та незібраного з них врожаю оцінюється у понад 2 млрд.дол

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві мати вдарила сина ножем у спину
    Детальніше...
  • Нещасний випадок на Білоцерківщині: на одному з підприємств чоловіку ампутувало руку
    Детальніше...
  • Смерть на коліях у Білій Церкві - подробиці трагедії
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе