Удар рф по критичній інфраструктурі - кілька регіонів України залишилися без світла

Сьогодні ввечері, 11 вересня, під час повітряної тривоги у низці регіонів України місцями зникло світло.

 У Дергачівській міській раді знеструмлення громади пояснили ударом російських окупантів по об'єкту критичної інфраструктури на Харківщині.
Мер Первомайського Микола Бакшеєв заявив, що через атаку РФ повністю знеструмлено всю Харківську область. За його словами Харківобленерго працює над відновленням електропостачання. 

Мер Харкова Ігор Терехов також повідомив про удар по інфраструктурі міста — у багатьох районах зникло світло. Він закликав жителів зберігати спокій.

«З цієї ж причини в тих же районах немає води — не працюють насоси. Це підла та цинічна помста російського агресора за успіхи нашої армії на фронті, зокрема — у Харківській області», — написав Терехов.

Глава Полтавської ОВА Дмитро Лунін заявив, що світло та водопостачання в області скоро відновлять. Під час повітряної тривоги над Кременчуцьким районом збили російські ракети.
На Дніпропетровщині деякі міста та громади теж залишиилися без світла. Глава ОВА Валентин Резніченко заявив про удар по енергетичній інфраструктурі

«Уже працюють усі служби. Відновимо все з максимально можливою швидкістю», — ідеться в його Telegram.

Читайте також: Відновлення України обійдеться в 346 мільярдів євро 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе