Вже 12 проросійських партій в Україні під забороною - хто ще не буде "п'ятою колоною"

Цими днями Касаційний адміністративний суд у складі Верховного Суду України відхилив апеляційну скаргу «Соціалістичної партії України» і, таким чином, остаточно заборонив її діяльність у нашій країні.

Про це повідомила пресслужба СБУ в Telegram. 

Відтепер в Україні повністю заборонена діяльність вже 12 проросійських політсил".

Спецслужба вказує, що рішення про заборону функціонування соцпартії прийняте на підставі указу президента та рішення РНБО. В їх основі – докази деструктивної діяльності партії.

Йдеться передусім про демонстративну підтримку та популяризацію агресивної антиукраїнської політики росії як на рівні керівництва, так і "звичайних" членів цього партійного об’єднання.

Таким чином ця політична сила поповнила список заборонених раніше проросійських політичних партій, серед яких: "Опозиційний блок", "Соціалісти", партія "Справедливості та розвитку", "Наші", "Держава", "Блок Володимира Сальдо", "Ліва опозиція", "Партія Шарія", "Союз лівих сил", "Опозиційна платформа – За життя" та "Прогресивна соціалістична партія України".

В ході слідчо-оперативних дій доведено, що представники цих політичних сил брали безпосередню участь у:

- встановленні окупаційного режиму на захоплених РФ територіях України;
- організації та проведенні на цих територіях фейкових "референдумів".

Читайте також: Сьогодні, 22 жовтня, росія здійснила ще одну ракетну атаку на енергетичні об’єкти західних регіонів України а на Київщині збили ракету окупантів 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе