Діти з Білоцерківської громади повернулися з відпочинку Королівства Іспанії

27 листопада 30 дітей Київської області, один із батьків яких загинув під час захисту територіальної цілісності України, повернулись із відпочинку в м. Муро, що на о. Майорка, Балеарські острови, Королівство Іспанія.

Про це повідомили в Київській обласній військовій адміністрації. 

Це діти з Березанської, Білоцерківської, Бориспільської, Бородянської, Броварської, Бучанської, Вишгородської, Макарівської,  Обухівської, Переяславської та Петрівської територіальних громад. 

Протягом 14 днів діти мали насичену розважальну програму. Надзвичайні враження в учасників подорожі залишилися від організованих екскурсій. У найглибшому в Європі океанаріумі, що в м. Пальма, діти спостерігали за цікавим життям в океанських глибинах. Вони побували в печері Дракона, де побачили підземне царство сталактитів та сталагмітів, і піднялися на найвищу гору. З’їздили на унікальне сафарі в Натура парк, що знаходиться в центрі острова Майорка, та побували на екскурсії в старому місті Алькудія, місто-фортеця, якому понад 2 тисячі років. Також після відвідування фабрик печива Quely та шкіряного взуття Camper діти отримали солодкі подарунки та фірмове взуття. 

В останній вечір перед від’їздом додому, на зустріч із дітьми прийшли визначні люди: мер міста Alcudia – Domingo Bonnnín, мер міста Muro – Miquel Porquer, а також власник готеля Viva Hotels – Pedro Pascual та керівник PRINSOTEL – Ton Montaner. Діти отримали подарунки від власника готелів та від голови іспанської благодійної асоціації «Допомога українським дітям із Майорки» 

Читайте також: Ювенальні поліцейські Білої Церкви розпочали перевірку через конфлікт на дитячому майданчику 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе