У Києві та 7 областях запровадили аварійні відключення - стабілізаційні графіки не діють

У неділю, 13 листопада, у Києві та сімох областях запровадили аварійні відключення електропостачання. Графіки стабілізаційних відключень наразі у цих регіонах не діють.

Про це йдеться в оновленому о 16.54 повідомленні НЕК «Укренерго» в Telegram. 

Аварійні відключення запроваджені у Києві, а також у Київській, Черкаській, Чернігівській, Житомирській та в Харківській, Полтавській і Сумській областях.

«Після стабілізації ситуації в цих областях продовжать діяти планові відключення. В інших областях України відключення не прогнозуються», — повідомили енергетики, вкотре закликавши населення ощадливо споживати електроенергію.

Раніше повідомлялося, що планові відключення в неділю заплановані в Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській та Донецькій областях.

За даними прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, для відновлення об’єктів енергетики, які протягом останніх тижнів потрапляють під обстріли російських окупантів, потрібно мінімум 7,5 мільярда гривень.

Читайте також: Відключення вуличного освітлення і непрацюючі світлофори : як пішоходам убезпечити себе коли відсутнє освітлення 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе