У Білій Церкві патрульні впродовж вихідних виявили наркотики у 5 осіб

Упродовж вихідних патрульні виявили, ймовірно, наркотичні речовини у 5 осіб.

Про це повідомила Патрульна поліція Білої Церкви у Telegram. 

У суботу поліцейські взводу тактико-оперативного реагування (ТОР) на вулиці Василя Стуса виявили у громадянина паперовий згорток з подрібленою речовиною рослинного походження.

На вулиці Дачній трапився аналогічний випадок: ТОРівці виявили речовину, схожу на канабіс у перехожого. 

У неділю пибувши на виклик, на вулиці Східній, охоронці порядку виявили у громадянина згорток із речовиною червоного кольору, зі слів чоловіка це — метадон.

На вулиці Василя Стуса інспектори взводу ТОР помітили чоловіка, який побачивши службовий автомобіль, змінив напрямок руху та занервував. Під час поверхневої перевірки останнього патрульні виявили паперовий згорток із невідомою речовиною.

Під час спілкування з водієм автомобіля Kia інспектори помітили в останнього ознаки наркотичного сп'яніння. Під час поверхневої перевірки керманича, патрульні виявили речовину білого кольору, схожу на амфетамін

Читайте також: Розбив голову через зауваження - слідчі Білоцерківської окружної прокуратури повідомили кривднику про підозру 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе