Мешканця Київщини утримували півтора роки в трудовому рабстві, били та примушували написати заповіт

Викрито чоловіка, який впродовж півтора року утримував мешканця Київщини у трудовому рабстві на станції техобслуговування. 

Про це повідомила Київська обласна прокуратура. 

За даними слідства, підозрюваний у 2019 році поставив мешканця Київщини у матеріальну залежність від себе. Тоді чоловік заявив потерпілому, що він нібито неякісно пофарбував йому автомобіль та відтепер винен йому гроші, або ж повинен відпрацювати цей борг на його СТО у Броварах.
З того часу чоловік безоплатно ремонтував транспортні засоби, а підозрюваний повністю контролював всі його дії. За кожну неповинність він бив потерпілого та штучно збільшував надуманий борг, застосовував психологічний тиск на нього та його рідних.

Згодом за порушення умов примусової експлуатації підозрюваний утримував потерпілого на станції техобслуговування впродовж понад півтора року за зачиненими дверима. Він забрав у нього паспорт і документи на будинок і змусив написати заповіт на свою близьку особу.

Досудове розслідування триває. 

Читайте також: Водію, який здійснив смертельний наїзд на дитину повідомлено про підозру 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе