Цього року День Збройних сил України - свято для кожного українця

До цього року для більшості українців цей День був звичайним святом.Навіть попри 8-річну війну на території нашої країни. Але цьогоріч День Збройних сил України став святом загальнонаціональним. Адже без Збройних сил не було б нашої країни, нашої нації та більшості з нас…

Одночасно цей день став також святом родинним. Бо в кожній родині чийсь батько, мати, брат, сестра, дочка, син, онук, онучка, дід стали Збройними силами України. І навіть ті, хто не взяв до рук зброї, всіма можливими силами допомагають боронити свою землю та життя людей. Тому сьогодні Збройні сили України — це всі українці.

Але передусім — це день наших воїнів, які б'ються з ворогом на передовій.

 ТРК Крокус вітає кожного, хто причетний до боротьби за нашу Незалежність.
"Хлопці та дівчата, чоловіки та жінки, знайте: за вашими спинами — надійний тил. Це мільйони українців та українок, які готові віддати за вас найдорогоцінніше, що в них є. Так само, як ви щодня віддаєте за нас найдорогоцінніше, що є у вас. Вітаємо вас, віримо та віддаємо в ваші руки свої життя в ці непрості для України дні"

Читайте також: Росія розгорнула антиукраїнську кампанію в Польщі 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • Жахлива ДТП неподалік Білої Церкви: три людини травмовані, серед них 3-річний хлопчик
    Детальніше...
  • У Білій Церкві СБУ затримала агентів фсб, які готували масовані авіаудари по Україні
    Детальніше...
  • У будинку по провулку Грузинського, де стався вибух, відновлять газопостачання
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе