У Білій Церкві шукають новий дім для двох собак подружжя, яке раптово померло

У Білій Церкві намагаються прилаштувати двох собак Мері та Барі, господарі яких померли внаслідок важких хворіб. Тварини перебувають тут тимчасово в очікуванні на новий дім.

Сумну історію родини, в якій раніше жили собаки розповіла на своїй сторінці у Facebook зоозахисниця Наталія Рец. 

"Такого важкого прилаштування я не очікувала. 4 роки тому в нас із притулку всиновили Мері. Красуня лабродівчинка стала членом красивої, щасливої молодої родини, в якій вже жив Барі. Стільки любові й турботи, стільки усього доброго та хорошого почало відбуватись в житті. Але тяжка хвороба Ані, як сніг на голову, змінює усі плани. Рак забирає її молоде життя минулої осені і собаки стають на половину сиротами", - розповідає жінка.

Собаками продовжував опікуватися чоловік померлої жінки, але цю родину через рік знову спіткало горе.

"Руслан, чоловік Ані, старанно доглядає за собаками, любить їх, але він - інвалід, пересувається на візочку і йому вкрай важко морально і фізично. Декілька тижнів тому Руслан просить про перетримку тварин, бо зібрався до лікарні лягати. Валентина Олефир бере песиків і кота до себе. Минає час, Руслан не виходить на зв'язок. Валя занепокоєно їде до нього додому, викликає поліцію і його знаходять напівпритомним на підлозі у будинку. Обмороження, пролежні, зневоднення й виснаження без їжі... Сьогодні в лікарні Руслан помер. Барі і Мері осиротіли", - розповідає Наталія Рец.

За словами зоозахисниці, родичі померлого подружжя, ймовірно, не захочуть забрати тварин, тож їм тепер шукають новий дім

"Тому звертаємось до усіх, хто може нам допомогти прилаштувати цю парочку. Вони разом дуже дружні. Баріку 4 роки, Мері 6. Він - активний, грайливий, розумний пес. Вона - тиха і спокійна. Стерилізовані. Вакциновані. Мають паспорти й родоводи. Просто не мають тепер дому... Перебувають тимчасово у Білій Церкві Київської обл. Чекаю питань в особистих повідомленнях", - написала Наталія Рец.

Читайте також: ВАКС заочно арештував одного з підозрюваних у справі про купівлю за завищеною ціною недобудови у Білій Церкві 








Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе