Вселенський патріарх Варфоломій захоплюється хоробрістю і доблестю українського народу

Вселенський патріарх Варфоломій привітав українців зі святом Різдва і сказав, що Велика Церква Христова захоплюється хоробрістю і доблестю українського народу

Свята Велика Церква Христова – яка принесла християнську віру і візантійську цивілізацію на вашу батьківщину, Київську Русь, наприкінці Х століття – продовжує захоплюватися мужністю, хоробрістю і доблестю українського народу, який демонструє всьому світу справжню відданість та безмежну любов до своєї країни
- сказав Всеренський патріарх Варфоломій. 

Він нагадав, що цього року добра звістка про Різдво лунає поряд із гомоном війни, спровокованої "агресією російської федерації в лютому минулого року", яка є "найгіршою європейською геополітичною та гуманітарною кризою з моменту закінчення Другої світової війни". Мати-Церква зараз думає про українців і невпинно молиться за "негайне відновлення миру та справедливості, за відродження України"."

Варфоломій побажав, щоб 2023 рік став "періодом миру, любові та солідарності, справді роком праведності нашого Господа". 

Читайте також: За рік в Україні кількість прихильників перенесення Різдва з 7 січня на 25 грудня зросла майже вдвічі. 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе