Біла Церква та німецьке місто Брауншвейг підписали угоду про солідарне партнерство

Біла Церква та Брауншвейг - поріднені міста. 
В кінці 2022 року німецьке місто Брауншвейг та Біла Церква підписали угоду про солідарне партнерство. 


Про це повідомив офіційний сайт муніципалітету Брауншвейг.

«За пропозицією мера Торстена Корнблюма, у листопаді міська рада затвердила солідарне партнерство з центральноукраїнським містом Біла Церква. 

Мер Брауншвейга разом з делегацією з Білої Церкви обговорили майбутню співпрацю та необхідність підтримки в нинішній кризовій ситуації.

Місто Брауншвейг наразі готує доставку товарів допомоги за фінансової підтримки «Агентства з обслуговування муніципалітетів в єдиному світі» (SKEW), що фінансується Федеральним міністерством співробітництва та розвитку.

Для захисту людей на місці від негоди та забезпечення критичної інфраструктури Білої Церкви протягом наступних кількох тижнів планується доставити в Україну 3000 постільних комплектів, 15000 рятувальних ковдр, 1500 спальних мішків, 5 апаратів штучної вентиляції легенів та 55 терміново необхідних генераторів.

Нагадаємо, в березні Міністерство розвитку громад та територій України ініціювало Міжнародний марафон місцевого самоврядування, спрямований на привернення уваги муніципалітетів світу до трагедії українських громад та активізації процесу налагодження побратимських відносин.

16 грудня Мінрегіон презентував інструменти для громад, які допоможуть налагоджувати партнерство із зарубіжними муніципалітетами - «Методичні рекомендації щодо міжнародного муніципального партнерства», створеного у співпраці Мінрегіону та Програми Ради Європи «Децентралізація та реформа публічної адміністрації в Україні», та електронної платформи «Партнерство задля відновлення та розвитку», розробленої спільно зі швейцарсько-українським проектом «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» DECIDE та Програмою «U-LEAD з Європою».

Читайте також : Масовані ракетні атаки не похитнули віру українців у необхідність боротьби - соціологічне дослідження 





Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе