У Білій Церкві провели благодійний концерт на підтримку українських захисників

Днями у Білоцерківському будинку органної та камерної музики відбувся благодійний концерт, метою якого було зібрати кошти для підтримки української армії. 

Презентували глядачам свою творчість учні та викладачі Білоцерківської школи мистецтв № 5 ім. Сергія Тимощука.

Особливу увагу отримали колективи, якими пишаються в Україні та за її межами, що носять почесне звання "Народних". Це капела бандуристок "Україночка", вокальний ансамбль "Юр'ївські вечорниці", фольк гурт "Слов'янські забави" та чоловічий вокальний ансамбль "Росичі".

Концерт могли відвідати всі бажаючі, але серед присутніх були Захисники нашої держави та їх близькі, що надавало заходу особливого значення.

За довгий час, двері будинку органної та камерної музики міста Біла Церква нарешті відкриті. Новий керівник Віталій Саражинський розповів про найближчі заходи, які чекають на відвідувачів:

21 квітня 2023 р, 18:00 відбудеться вечір органноЇ музики за участі відомого австрійського органіста-віртуоза Лукаса Гаслера.  А вже 29 квітня 2023 р. о 18:00 для глядачів відтворять вечір, який колись Великий Бах створив, як жартівливу річ, щоб залучити відвідувачів до кавового будинку – концерт "Кавова кантата".


Читайте також : У річницю кривавих подій на Азовсталі у Фурсах відбулося відкриття пам’ятної дошки Олегу Ратушинському 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе