У Білій Церкві повернуто приміщення в користування Міноборони

На виконання рішення господарського суду Київської області, яке набрало чинності після апеляційного перегляду, наприкінці квітня поточного року відповідна комісія оборонного відомства прийняла за актом приймання-передачі приміщення у м. Біла Церква, оціночна вартість якого становить майже 3 млн грн.

Про це повідомила Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Центрального регіону.

Білоцерківською спеціалізованою прокуратурою у сфері оборони Центрального регіону забезпечено виконання рішення господарського суду Київської області від 30.08.2022 щодо повернення в користування Квартирно-експлуатаційного відділу м. Біла Церква нежитлового приміщення, яке належить Міністерству оборони України.

Відповідно до договору про надання тимчасових послуг, орендар — фізична особа-підприємець зобов’язаний був повернути КЕВ м. Біла Церква вказане приміщення площею 156,4 кв. м, яке використовувалося для здійснення господарської діяльності.

Усупереч умов укладеного договору, орендар не дотримався взятих на себе зобов’язань.

З метою поновлення порушених інтересів держави, прокурорами Білоцерківської спецпрокуратури подано позовну заяву в інтересах Міністерства оборони України.

За результатами тривалого судового розгляду, суд погодився з доводами прокуратури та задовольнив позов.

Читайте також : Нові штрафи від чиновників у Білій Церкві 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе