Сьогодні виконком Білоцерківської міськради ухвалив низку рішень

Сьогодні, 13 червня, виконком Білоцерківської міськради ухвалив низку важливих рішень. 

Про це повідомила пресслужба Білоцерківської громади.

На засіданні виконкому 13 червня встановлено додаткові пільги у Білоцерківських школах мистецтв. З 1 вересня там безкоштовно навчатимуться діти, батько або мати яких загинули під час захисту територіальної цілісності України.

Також керівництво міста вирішило, що прокладання інженерних мереж на магістральних вулицях та в історичному ареалі міста відтепер здійснюватиметься виключно закритим способом. Окрім цього, впорядковано розміщення літніх майданчиків та затверджено рекомендації щодо використання вуличних меблів біля БРУМу.

Захисні споруди/найпростіші укриття у дошкільних, шкільних та позашкільних навчальних закладах Білої Церкви в час, коли освітній процес не здійснюється, використовуватимуться для укриття населення. Захисні споруди Білоцерківських пологового будинку,  міських лікарень № 1 та  № 2 мають використовуватися виключно для укриття хворих, медичного та обслуговуючого персоналу цих закладів, які не підлягають евакуації.

Читайте також : У Білій Церкві власників кафе та ресторанів на території БРУМу можуть зобов'язати демонтувати самовільно встановлені відкриті майданчики 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе