У Білоцерківському фаховому коледжі розпочали навчання для 30 сімей ВПО

На базі Білоцерківського фахового коледжу сервісу та дизайну для представниць тридцяти родин внутрішньо переміщених осіб розпочали навчання за програмами «Кравчиня», «Перукар» та «Майстер манікюру».

Про це повідомили в Департаменті освіти і науки Київської ОВА.

Метою навчання вимушених переселенців сучасних робітничих професій є забезпечення можливості отримати практичні навички і професійні знання, необхідні для працевлаштування та стабільного заробітку.

Водночас навчання в коледжі сприяє соціальній інтеграції ВПО, допомагаючи їм відновити своє життя та будувати нові перспективи. Опанування професійних навичок допоможе не тільки забезпечити доступ до ринку праці та взаємодію з новим оточенням, а й отримати самостійність у працевлаштуванні.

Навчання триватиме три місяці. Фахові педагоги коледжу під час занять  використовують сучасні методи й інноваційні підходи, які забезпечують сприятливе освітнє середовище.

Навчання внутрішньо переміщених осіб стало можливим за фінансової підтримки Уряду Японії в межах укладеної угоди про співпрацю з Міжнародною організацією з міграції (МОМ).

Читайте також : У Білоцерківському районі відбулися планові навчання з питань цивільного захисту населення 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе