Рієлтори Білої Церкви об'єдналися для покращення якості їхніх послуг

У Білій Церкві дві профільні громадські організації рієлторів об'єдналися заради проведення спільних навчань для підвищення кваліфікації та якості надання своїх послуг клієнтам

Ініціаторами заходу стала Асоціація фахівців нерухомості України (АФНУ) в місті Біла Церква (керівник – Юлія Богатирьова) та Спілка фахівців з нерухомого майна України (СФНУ) в Білій Церкві (керівник – Ігор Коча).

32 спеціалісти у сфері нерухомості взяли участь у заході та мали змогу вдосконалити свої знання у професії, а також отримали практичні навички у сфері тімбілдінгу від провідних фахівців міста. Традиційно рієлтори, по закінченню заходу задонатили на ЗСУ для швидшої Перемоги.

В Україні існують лише ці дві організації, які контролюють рівень надання рієлторських послуг населенню та проводять регулярні навчальні сертифікаційні курси спільно з Фондом державного майна України для членів своїх організацій. 

Незабаром Верховна рада України має прийняти Закон України про "Рієлторську діяльність", відповідно до якого, тільки сертифіковані та ліцензійовані рієлтори (агенти,брокери) зможуть надавати послуги своїм клієнтам.

Читайте також : Білоцерківська міська рада виділить 6 млн грн на встановлення меж прибережної смуги 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе