Дитячому будинку сімейного типу на Білоцерківщині виповнилося 15 років

25 червня дитячому будинку сімейного типу родини Масло виповнилося 15 років

У  червні 2008 року, на базі прийомної сім’ї Масло Світлани  Василівни та Василя Володимировича, котрі проживають у с. Вільна Тарасівка, було утворено дитячий будинок сімейного типу.

Протягом 15 років у родині Масло  родинне тепло  та батьківську турботу отримували дітки, на долю яких випали складні випробування. 

За час функціонування дитячого будинку сімейного типу до нього було  влаштовано 34 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. 

Наразі у дитячому будинку сімейного типу виховується 8 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, з них одна особа досягла повноліття.

Прийомні батьки протягом усіх років добросовісно виконують свої обов’язки і дотримуються  умов передбачених договором про організацію діяльності дитячого будинку сімейного типу. Батьки-вихователі постійно співпрацюють з посадовими особами та іншими фахівцями у громаді, прислухаються до наданих рекомендацій, приділяють належну увагу вихованню, утриманню та навчанню дітей, задовольняють їх фундаментальні життєві потреби та забезпечують всім необхідним.

"В дитячому будинку сімейного типу Масло створено середовище, яке є безпечним і комфортним для перебування дітей вихованців. Між батьками-вихователями та дітьми вихованцями сформована стійка емоційна прив’язаність, стосунки між ними теплі та дружні", - повідомили в пресслужбі Білоцерківської міської ради 

Читайте також : В Україні вперше в історії лікарі виконали операцію з пересадки серця 6-річній дитині 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе