Командир батальйону патрульної поліції в Білій Церкві нагороджений Почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України "Срібний Хрест"

Василь Коряк - командир батальйону патрульної поліції в Білій Церкві  нагороджений Почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України "Срібний Хрест" 

Василь Коряк, комбат спецпідрозділу патрульної поліції Білої Церкви, який нині звільнює нашу землю від окупантів на передовій, був мобілізований на фронт у 2015 році. На його бойовому рахунку Волноваха, Новотроїцьке, Докучаєвськ. Це так званий сектор «М», себто маріупольський напрямок. Також чоловік воював під Донецьком. 

Після демобілізації у 2016 році півроку відпочивав, а у 2017 пішов у патрульну поліцію. У лютому захищав Україну на київському напрямку.

Після одеського напрямку його підрозділ опинився в Миколаєві, потім в Харківській області, під Бахмутом. 

Читайте також : Білоцерківська міська рада опублікувала перелік заходів Програми підтримки для  військовослужбовців та їх сімей 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе