У Білій Церкві відбувся бізнесовий Форум "Економіка, яку не зупинити"

Економіка, яку не зупинити" – у Білій Церкві відбувся бізнес-форум за участю влади та підприємців. 

 Захід об'єднав представників бізнесу, меценатів, влади, міністерств та відомств

Підтримка стійкості та розвитку незламного бізнесу в сучасних складних умовах та побудова партнерських відносин між владою та бізнесом – ці та інші теми стали предметом обговорення делегатів.

Війна поставила великі виклики, тож працююча економіка – головна умова для відновлення і перемоги. Бізнес під час війни дає перспективи швидкого відновлення економіки завдяки динамічному та інноваційному розвитку технологій.

Уряду зі свого боку передбачив відповідні програми. Спікери акцентували увагу на ключових аспектах для розвитку та масштабування бізнесу в Україні, представили успішні кейси, а також інструменти для розвитку виробництва.

Присутні на форумі іноземні партнери готові максимально долучатися до розвитку підприємництва шляхом залучення довгострокових інвестицій. Головне розробити правильний механізм та розуміти умови.

Представники влади та бізнес спільноти наголосили на важливості захисту інтересів суспільства, яке постраждало від війни, а також українських захисників, які виборюють перемогу для нашої держави.

Такого формату бізнес-форум , вважають учасники, є продуктивним майданчиком для відновлення та розвитку економіки країни, залучення бізнесу до відбудови та загалом підтримки національної фінансової безпеки

Читайте також : Ексвласник Білоцерківської ТЕЦ продовжує втрачати свій бізнес 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе