Представники Київщини передали 72-й ОМБр Чорних Запорожців 96 дронів та інше необхідне обладнання

Представники Київщини відвідали бійців 72-ї окремої механізованої бригади ім. Чорних Запорожців, які сьогодні перебувають на позиціях на Сході.

Від Київської ОВА, районів, громад, волонтерів та представників бізнесу передали військовим 96 дронів та інше  необхідне обладнання, не витрачаючи при цьому бюджетних коштів.

«Зокрема, передали 96 дронів. Те, без чого вкрай важко виявляти ворожі сили, техніку та допомагати нашій артилерії прицільно знищувати їх. Для того, щоб наші захисники були ще більш мобільними, передали пікап, а також тепловізори, обігрівачі тощо», – написав на своїй сторінці у Facebook начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

Із перших днів війни Чорні Запорожці стоять на захисті України та її незалежності. На початку російського вторгнення вони не дали російським окупантам захопити Київщину та столицю. Брали участь у важких боях за Ірпінь, Мощун, Гостомель, Бучу. З літа 2022 року бійці 72-ої ОМБр тримають східний фронт на Донеччині.

«Безпека і спокій у наших містах та селах залежить не лише від наших військових. А й від нашої постійної допомоги їм. Вдячні кожному і кожній, хто звільняє країну від російських окупантів», – наголосив начальник КОВА.

Читайте також : Для старост Білоцерківської громади розширили перелік нотаріальних дій 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе