Офіційна делегація з Білої Церкви відвідала Німеччину

Делегація з Білої Церкви здійснила робочий візит до німецьких міст Брауншвейгаг та Люнебурга. 

10 листопада в місті Люнебург делегація відвідала підприємства, які допомагають Білоцерківській громаді у подоланні наслідків повномасштабного вторгнення.

Делегація з Білої Церкви була запрошена на масштабний захід для підприємців "Lunale 2023"

У місті-побратимі Брауншвейг, 12-13 листопада делегація зустрілася з представниками  місцевої Торгово-промислової палати і відвідала приміщення асоціації "Вільна Україна", який об’єднує українців цього міста. 

У рамках візиту, на запрошення партнерів, 14-15 листопада делегація взяла участь у роботі німецько-української конференції муніципальних партнерств у місті Лейпциг. Конференція проходила під патронатом Президента Німеччини Франка-Вальтера Штайнмайера, який виступив на конференції з вітальним виступом. До обговорення співпраці онлайн долучився і Президент України Володимир Зеленський. Основною темою конференції стали дружні відносини між органами місцевого самоврядування Німеччини та України та їхня роль у повоєнному відновленні нашої держави. Учасниками заходу були мери та представники муніципалітетів обох країн. 

Читайте також : На Білоцерківщині встановили найвищу гойдалку в Україні 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе