Білоцерківські студенти в рамках програми обміну завітали до Німеччини

З 27 липня по 10 серпня білоцерківські студенти, в рамках Угоди про солідарне партнерство між містами Брауншвейг і Біла Церква, завітали до Німеччини.

Як повідомляє пресслужба Білоцерківської міськради, протягом 14 днів молодь мала можливість зануритися в німецьку культуру, поглибити знання про історію, культуру та політику, отримати новий досвід, обмінятися думками з молоддю з іншої країни та поглибити свої знання про Європу.

Під час візиту учні зустрілися з мером міста Брауншвейг, взяли участь у фестивалі сучасної музики та культури «SNNTG», семінарі "Європейські цінності". Також молодь отримала психологічну підтримку під час "Trauma Seminar", відвідали гірські копалини.

Під час зустрічі з мером міста Брауншвейг Торстеном Корнблюмом білоцерківці подякували за важливу допомогу, яку місто-побратим Брауншвейг надавало Білоцерківській громаді від самого початку партнерства.

«Кожен день обміну приніс щось нове. Від екскурсій до історичних пам'яток та музеїв до практичних майстер-класів та психологічних консультацій. Ми вивчали історію, спілкувалися з німецькими однолітками та активно проводили час разом», - зазначила керівниця делегації Наталія Лановська  після повернення в Україну. 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе