Підприємців міста запрошують долучитися до презентації «Дорожньої карти» розвитку підприємництва у Білоцерківській громаді на 2024-2026 роки

Підприємців Білої Церкви запрошують  долучитися до презентації  «Дорожньої карти» розвитку підприємництва у Білоцерківській громаді на 2024-2026 роки. 

Про це повідомили в прес-службі БМР. 

 Презентація розроблена компанією Berlin Economics, в рамках програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією GIZ.

Зазначено, що буде обговорений проєкт Програми розвитку малого і середнього підприємництва у Білоцерківській міській територіальній громаді на 2024-2026 рр.

Захід відбудеться 01 грудня  об 11-00 у змішаному форматі в приміщенні Агенції стратегічного розвитку Білої Церкви (вул. Героїв 72-ї бригади, 15).

Посилання на приєднання:
https://us05web.zoom.us/j/5336552976?pwd=SEhnRFZnMytwOWNRazlqeVlUR3RlZz09

Читайте також : Депутати Білої Церкви проголосували за звільнення секретаря міської ради 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе