У Білій Церкві відбулось перше засідання тимчасової контрольної комісії міської ради з питань перевірки управління бюджетними коштами Департаментом ЖКГ

Відбулось перше засідання Тимчасової контрольної комісії міської ради з питань перевірки управління бюджетними коштами Департаментом житлово-комунального господарства БМР під час дії правового режиму воєнного стану. 

Про це повідомила пресслужба Білоцерківської міської ради. 

Ця комісія у складі 9 депутатів створена рішенням Білоцерківської міської ради №4787-47-VIII від 30.11.2023 р з метою перевірки цільового використання бюджетних коштів Департаментом.

Членами комісії було обрано заступника і секретаря комісії, затверджено Регламент роботи Тимчасової контрольної комісії, яким керуватимуться члени комісії. 

Тимчасова контрольна комісія здійснюватиме свою роботу протягом шести місяців та за результатами своєї роботи на розгляд Білоцерківської міської ради має подати відповідний звіт.

Читайте також : У Білій Церкві перевірять Департамент ЖКГ на використання бюджетних коштів 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе