На Білоцерківщині поліція розслідує жорстоке побиття неповнолітньої дівчини

У Рокитному підлітки жорстоко побили 12-річну дівчину 

Про це повідомила пресслужба Поліції Київщини в Telegram. 

Між неповнолітніми відбулася сварка, яка переросла у бійку. У результаті 12-річній дівчинці було завдано тілесних ушкоджень. Подію кваліфіковано як хуліганство. 

Правоохоронці виявили відео, на якому підлітки бʼють неповнолітню, під час моніторингу мережі Інтернет. На інцидент одразу відреагувала ювенальна превенція та оперативно встановила кривдниць.

Як повідомив МК начальник Рокитнянського відділення поліції Сергій Степанець, подія сталась ще наприкінці минулого тижня.

"Інспектором з ювенальної превенції, після побаченого відео, було встановлено осіб, викликано батьків, за даним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1ст. 296 КК  України (хуліганство, вчинене групою осіб). Всі учасники події встановлені, здійснюється збір матеріалів по даній події, проводяться слідчі дії", - зазначив Сергій Степанець.

Наразі потерпіла знаходиться у лікарні, у подальшому медиками буде надана оцінка з приводу ступеня тяжкості тілесних ушкоджень.

Тим часом відео інциденту набирає популярності у соцмережах. Користувачі обурені поведінкою підлітків та фактом булінгу, а також закликають до справедливого покарання винних.

Читайте також : Била металевою ніжкою та знущалися - на Київщині матір-вихователька з будинку сімейного типу системно била своїх підопічних 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе