Зібрано 33 тисячі 848 підписів під вимогою жителів Білої Церкви витрачати бюджетні кошти на Збройні Сили України» - Микола Бабенко

Менше місяця минуло з того часу, як «Українська команда» Київщини оголосила збір підписів із вимогою від жителів до депутатів Білоцерківської міської ради збільшити фінансування на пріоритетні напрямки – допомогу армії та фронту, на медицину та соціальний захист громадян.

За словами лідера «Української команди» Київщини Миколи Бабенка, більшість депутатів міської ради навіть сьогодні, через майже два роки від початку повномасштабного вторгнення, не припиняють витрачати кошти на непершочергові потреби.

Більшість жителів міської громади, які розуміють, що класти плитку, переукладати асфальт і озеленювати у країні, де триває війна – це нонсенс, позбавлені можливості висловити свою недовіру владі, вийти на масштабні акції протесту, адже вони заборонені під час дії воєнного стану. Тому їм була надана можливість висловити свою незгоду із діями місцевих ділків ось у такий, мирний, цивілізований і європейський спосіб.
- зазначив Микола Бабенко .

Наразі, менше ніж за місяць, вже зібрано безпрецедентну кількість підписів жителів на підтримку ініціативи «Кошти громади – на ЗСУ!» . Як зазначили в "Українській команді", зроблено це для того, щоб на другому році війни достукатися нарешті до депутатської більшості. Адже їхні виборці (яких, до слова, не так багато, бо деякі прийшли в раду, набравши 100-200 голосів) просто не можуть чи не хочуть чинити тиск на своїх обранців. 

Між іншим, формування бюджету на наступний рік не за горами: скоро бюджетна сесія та обговорення питання про розподіл коштів платників податків на наступний рік. Справа і так непроста, адже цьогоріч «військовий» ПДФО був вилучений на користь державного бюджету. 

Вчергове закликаю, шановні, прокиньтеся! Наша мета – Перемога, що вимагає об’єднання зусиль армії, суспільства, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, тому, вчергове повторюю, пріоритетом бюджетної політики має бути допомога Збройним Силам України, видатки на медицину та соціальний захист!
 – наголосив лідер «Української команди» Київщини Микола Бабенко.

Також він додав, що усі підписні листи будуть презентовані депутатам на наступній сесії міської ради.

Читайте також : Влала Білої Церкви викупила ТЕЦ в Нацбанку майже за 300 млн грн 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе