Окупанти вдарили по Півдню України: є потерпілі

Окупанти вдарили по Півдню України: є потерпілі, пошкоджена припортова інфраструктура.

39 "шахеди" випустили з окупованого Криму по цивільній інфраструктурі. Сили ППО знищили 32 у небі Одещини, решту на Миколаївщині та Херсонщині.

В Одесі уламки збитих дронів пошкодили понад десяток будівель, переважно житлових, горіли приватні автівки. Попередньо відомо про 11 поранених мирних жителів, зокрема, трьох дітей.

В Подунав’ї ворог атакував припортову інфраструктуру вздовж українсько-румунського кордону. Від уламків пошкоджені складські приміщення двох зерносховищ. Люди не постраджали.

Ракетами, ймовірно, з ЗРК С-300 вгатили по Миролюбивці на Херсонщині – зруйнований приватний будинок, гараж, господарські споруди. Під завалами будинку загинула літня жінка. Також пошкоджені навчальний заклад та амбулаторія.

У Снігурівки на Миколаївщині після ракетного удару обійшлось без суттєвих пошкоджень та постраждалих, - повідомили Сили оборони Півдня.

Читайте також : Нічний обстріл Києва 13 грудня - відомо про десятки постраждалих 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе