Нічний обстріл Києва 13 грудня — відомо про десятки постраждалих

 У ніч на 13 грудня 2023 року в Києві пролунали вибухи до оголошення повітряної тривоги. Внаслідок роботи ППО є падіння уламків ракет у чотирьох районах столиці — Дніпровському, Деснянському, Дарницькому та Голосіївському. 

Станом на 06:00 ранку до 51 людини зросла кількість постраждалих у Києві від нічної атаки. З них 6 дітей. Найстаршій постраждалій 80 років, наймолодшій - 5 рочків. Усім надана медична допомога.

За даними КМДА, усі постраждалі з Дніпровського району Києва. Третину госпіталізували, інші отримали допомогу на місці.

Зазначається, що внаслідок ракетного обстрілу Києва, у Дніпровському районі виникла масштабна пожежа. Там пошкоджений фасад 9-поверхового житлового будинку, повибивало вікна. Загорівся балкон на 7-му поверху.

З будинку рятувальники евакуювали 15 мешканців, зокрема четверо дітей та двох людей з інвалідністю. Також загорілися 4 автівки у дворі цього будинку.

У Дніпровському районі також виникло загоряння у приватному будинку на площі 2 кв метри. Окрім того, вибило шибки й пошкодило центральний вхід у приміщенні дитячої лікарні.

У Дніпровському районі внаслідок падіння уламків ракети на проїжджу частину дороги, сталося пошкодження водопровідної мережі. Аварійні бригади працюють на місці, щоб оперативно ліквідувати наслідки. Про це повідомив міський голова столиці Кличко.

У Деснянському районі Києва уламок ракети впав на відкритій території та проїжджій частині. Там виникла пожежа.

У Дарницькому районі виникла пожежа у приватному будинку на площі 400 квадратних метрів. Екстрені служби працюють на місці.

Уламки ракет зафіксовані й на проїжджій частині у Голосіївському районі Києва. Загоряння внаслідок падіння уламків не відбулося.

За інформацією, під час нічної атаки на столицю відбулося падіння ракети на територію лікарні. У кількох корпусах медзакладу повилітали вікна. Одна людина постраждала. Поліція оглядає місце падіння ракети.

Що відомо про збиті цілі

За даними КМВА, армія РФ під час атаки використала балістичні ракети.

Приблизно о 03.00 російські військові здійснили пуски ракет, ймовірно з північно-східного напрямку.

Попередньо, силами й засобами протиповітряної оборони усі ворожі цілі були знищені. Кількість та тип ракет остаточно уточнюють Повітряні Сили ЗСУ.

Читайте також : У "Київстар" стався збій зв'язку 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе