Буданов про український контрнаступ: не все добре, але й не катастрофа

Очільник ГУР Кирило Буданов заявив, що не можна називати "катастрофою" невдалий український контрнаступ у 2023 році, а також що Збройні сили не обійдуться без мобілізації.

Про це повідомив  Буданов у інтерв'ю FT
 
Сказати, що все добре (запитання про те, що анонсований контрнаступ України у 2023 році не досягнув успіхів - ред.) – це неправда.
Сказати, що це катастрофа - теж неправда...
Хоча початкові плани передбачали дещо інше, ми виконали свою обіцянку. Цього літа наші підрозділи неодноразово входили до Криму".
,-сказав Буданов .

Очільник ГУР прокоментував мобілізацію, що навіть важко уявити, що Україна обійдеться без набору додаткових людей – нестача рук дуже відчутна.

Буданов прогнозує, що Україні все ще вдасться стримувати Путіна, і вона вже довела, що вся легенда про могутність Росії - це "мильна бульбашка".

За словами головного розвідника, завдяки зброї з Північної Кореї Росія змогла "трохи видихнути", а без цієї допомоги "ситуація була б катастрофічною".

Нагадаємо: Військові на одній зі ставок пропонували мобілізувати додатково ще 450-500 тисяч людей, але наразі це питання допрацьовується, повідомив президент Володимир Зеленський.
Пізніше Зеленський заявив, що не бачить конкретних деталей від Генштабу, щоб була потреба у мобілізації 500 тисяч українців.

Читайте також: Російські військові знову замінували АЕС

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • На Білоцерківщині під час пожежі загинув чоловік
    Детальніше...
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе