Допомога військовим та притулок для тварин: які проблеми білоцерківці хочуть вирішити найперше. Опитування

Українці мають можливість впливати на формування бюджету та вирішувати, куди витратити кошти громади. Ми розпитали у білоцерківців, які проблеми міста вони би хотіли вирішити найперше та які проблеми найбільше впливають на їхнє щоденне життя - для цього провели невелике опитування.

Олена, 35 років  




«Я люблю наше містечко. Я тут народилася, створила родину, разом із чоловіком виховуємо дітей. Наразі вважаю, що в місті велика проблема з безпритульними тваринами... Все більше їх з’являється у дворах, біля магазинів та просто в центрі міста. Це представляє небезпеку як і для людей, так і для цих тварин. Деякі з них можуть бути хворі або не мати відповідного ветеринарного догляду, що також збільшує ризик передачі захворювань. Ці прекрасні створіння не винні, що опинилися на вулиці та мусять якось виживати, вони також мають право на безпечне життя.»

На думку Олени та інших опитаних білоцерківців, було б добре спільними зусиллями людей та влади створити для всіх вуличних тварин притулок в нашому місті. 

Анна, 28 років



«Мене, як маму п’ятирічної дитини, хвилює відчутний дефіцит дитячих майданчиків, що ставить під сумнів безпеку та можливості для активного відпочинку дітей. Про це неодноразово просили, писали в соцмережах, та ніхто на це не реагує.» - зазначає жінка. 

Анна та інші опитані білоцерківці, які мають дітей, виразили побажання щодо розв’язання цієї проблеми, закликаючи місцеву владу діяти та створити безпечні та зручні місця для гри й розвитку малюків. Подібні ініціативи сприятимуть зміцненню спільноти та створенню сприятливого середовища для здорового зростання дітей в місті, - вважають білоцерківці. 

Найбільше зауважень було щодо рішення кладки бруківки. Зокрема, містяни закликають владу міста направляти більше коштів на допомогу ЗСУ, а не на благоустрій.

Ольга, 41 рік



«Я все життя прожила в Білій Церкві, в нашому місті як і в кожному є певні проблеми, які потребують термінового рішення, але відсутність бруківки однозначно не була однією з цих проблем. Я вважаю, що кладка бруківки зараз не на часі, бюджет слід спрямовувати на більш важливі речі. Це питання не є найбільш пріоритетним у зв'язку з важливішими справами, зокрема допомогою військовим.»

Зараз настав час для влади, громадських організацій та мешканців об'єднатися для вирішення наявних проблем. Діалог, взаєморозуміння та співпраця можуть сприяти створенню міста, яке відповідає потребам та бажанням своїх громадян та сьогодення. Адже наші захисники, які ризикують своїм життям для збереження миру та незалежності у країні, заслуговують на постійну підтримку та допомогу. Прийняття рішень щодо благоустрою міста має йти після вирішення таких важливих національних завдань, як підтримка ЗСУ. Необхідно також зазначити, що громада має можливість впливати на розподіл бюджету, щоб забезпечити не лише комфортне середовище для життя, але й підтримку наших військових та забезпечення їхніх потреб у важливих оборонних зусиллях. 

Читайте також: «Об’єднані втратою загиблих Героїв» - у Білій Церкві створили ГО «Небесні янголи».



 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе