У Білій Церкві відкрили виставку робіт Владислава Задворського

У Білій Церкві відкрилася персональна виставка картин ірпінського художника Владислава Задворського "Зі світлом на шляху"

Владислав є художником-іконописцем та працює у інших жанрах. Митець пише і драматичні картини,  і життєрадісні. У кожній його роботі закладена своя ідея, своя емоція.

Після закінчення академії молодий художник разом із колегами розписував храми у різних містах України. У 2014 році творчий шлях привів його до Ірпеня. Протягом восьми років він працював у групі художників-іконописців над розписом місцевого храму Святого Миколая.

Російсько-українська війна також знайшла своє відображення у творчості Владислава, адже сам художник перебував в окупованому ворогом Ірпені у лютому-березні 2022 року.
 Одна з його картин має назву "Війна в Україні", а про героїчну історію Романівського мосту художник створив аж три картини, в яких показав і трагедію, і драматизм, і порятунок життів.

Також разом із художницею Катериною Ведмідь ілюстрував книгу "Битва за Ірпінь", яка є першим зібранням оповідей безпосередніх учасників оборони міста-героя Ірпеня. Картини Владислава Задворського часто є благодійними лотами на аукціонах для підтримки ЗСУ.

Виставка триватиме до 3 березня.  Щодня з 9.30 до 16.30 (крім середи).

Читайте також: Біла Церква закупить 65 пікапів для ЗСУ 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе