Київщина та Південна Корея розпочали розробку Транспортної моделі регіону

Цього тижня Київщина спільно з південнокорейськими інвесторами, які  допомагають удосконалювати транспортну інфраструктуру, розпочала розробку Транспортної моделі регіону

Про це повідомив в своєму дописі начальник КОВА Руслан Кравченко.

Трохи більше чотирьох місяців тому в Києві під час спільного форуму України та Республіки Корея Київщина домовилася з південнокорейськими інвесторами про їхню допомогу в удосконаленні транспортної інфраструктури Київщини.

Вже цього тижня на Київщині приймали делегацію з Південної Кореї для напрацювання конкретних кроків з реалізації проєкту.
Транспортна модель Київської області дозволить:
- проаналізувати стан пошкодження транспортної інфраструктури Київщини,
- розробити бачення та стратегію її відновлення,
- розробити комплексні плани просторового розвитку,
- оптимізувати транспортні потоки.

Руслан Кравченко написав:
Завдяки нашим партнерам зробимо
транспортну інфраструктуру Київщини сучасною, комфортною, безпечною та економічно привабливою. Свої пропозиції максимально оперативно готові надавати райони та громади області, адже саме на місцях розуміють, що вкрай потрібно пристоличному регіону.
Голова південнокорейської делегації Лі Ми-Хіук розповів, що вражений побаченим на Київщині і здатністю навіть в умовах війни відбудовувати країну та будувати плани на майбутнє.

Підтримка на всіх етапах – це те, що пообіцяли наші партнери. Вже до кінця року, крім напрацьованої моделі, наші партнери розроблять та запропонують низку життєздатних проєктів з удосконалення транспортної інфраструктури. Допоможуть і в залученні приватних інвестицій для їх реалізації.
Сучасна та розгалужена транспортна інфраструктура – це те, що потрібно мешканцям Київщини. І йдеться не лише про комфорт, а і про безпеку.
,-додав очільник КОВА.

Читайте також: У Раді розповіли хто може отримати бронь від мобілізації 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе