У Раді розповіли, хто може отримати бронь від мобілізації

У парламенті заявили, що бронювання від мобілізації в Україні буде передбачене не тільки для держслужбовців, працівників Нацполіції і працівників ОПК.

Про це повідомили на сайті  "РБК-Україна".

Член комітету ВР з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, народний депутат Федір Веніславський розповів, що бронювання буде зберігатися для тих осіб, діяльність яких в економічній сфері є критичною для функціонування держави і органів державної влади, органів місцевого самоврядування, життєдіяльності населення.

За словами нардепа, в органах державної влади, місцевого самоврядування можуть бути заброньовані керівники цих органів, а що стосується держслужбовців категорій Б і В - серед них може бути заброньовано до 50% військовозобов'язаних.

Веніславський додав:
Також ми погодилися, що в органах прокуратури, в Бюро економічної безпеки, ДСНС, службі судової охорони, працівники судів та інших правоохоронних органів матимуть можливість бути заброньованими. А щодо суддів, прокурорів - для них варто зберегти право на відстрочку, щоб вони не стали залежними від стороннього впливу і щоб не було паралічу судової та правоохоронної системи.

Читайте також: Уряд дозволив ТЦК працювати цілодобово 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе