У НАТО відреагували на ядерні погрози путіна

Під час свого звернення до Федеральних зборів РФ 29 лютого путін знову погрожував усьому цивілізованому світу ядерною зброєю.

Путін знає про наслідки застосування ядерної зброї. Про це заявив заступник генерального секретаря НАТО Мірча Джоане в інтерв'ю El Pais.

Водночас, він наголосив, що прямої загрози використання Росією ядерної зброї наразі немає і зазначив, що слова путіна є психологічним залякуванням, а не реальним наміром.

Ми не бачимо безпосередньої загрози використання Росією такої зброї. Але такі заяви дуже небезпечні, оскільки вони підривають довіру до сфери ядерної зброї. Росія знає наслідки такого кроку
, - сказав Мірча Джоане.

Він же вказав, що "ядерне залякування" з боку Кремля періодично лунає вже два роки, відтоді, як РФ вторглася на територію суверенної держави - України.

Це дуже безвідповідально, тому що, коли ви володієте такою зброєю, ви також маєте зобов'язання щодо стриманості. Ці заяви є частиною їхнього арсеналу залякування та психологічного тиску
, - зазначив заступник генсека НАТО.

Він наголосив, що НАТО продовжить підтримку України у протистоянні проти загарбницької війни росіян.

Читайте також: Росія змінила підхід до долекобійних ударів по Україні - розвідка Британії 

Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе