Trustee захоплює ринок віртуальних фінансів і має вже 200 000 клієнтів

  • Trustee стає темою активних обговорень у криптовалютних колах.
  • Досягнення позначки у 200 000 користувачів не пропустили більшість аналітиків.
  • Представники компанії зазначили, що ставлять для себе нову мету — 500 000 клієнтів.

Згідно з останніми новинами, Trustee Plus демонструє значне зростання кількості користувачів. Сервіс вже досяг цифри у 200 000 клієнтів і його аудиторія продовжує збільшуватися. За словами представників компанії, тепер вони готові досягти зробити наступний крок у розширенні аудиторії мобільного застосунку. 

Які можливості та переваги надає сервіс кожному користувачу? По-перше, купівля крипти з банківської карти спрощена на максимум. Потрібно зробити лише декілька простих кроків, аби зробити першу операцію. По-друге, гарантована підтримка 24/7 з можливістю отримувати оперативний зворотний зв'язок з будь-яких питань. По-третє, надійна система захисту даних, адже йдеться про цифрові активи користувачів.

Наскільки висока комісія? Адже зазвичай сервіси знімають додаткову плату за свої послуги. На користувачів чекає нульова комісія на обмін стейблкоїнів, виведення гривні на картку, перекази та поповнення в криптоактивах. Тому непередбачені витрати виключаються.

Що думають експерти про Trustee? До прикладу, Incrypted, складаючи рейтинг краща криптокарта додав до нього і зазначену платформу. Перш ніж сформувати топ-10, команда експертів детально розглянула особливості роботи платформи. Було відмічено відмінну грамотний підхід до розробки ПО та широкий функціонал застосунку. Платформа адаптована під потреби різних користувачів. 

«Ми хотіли створити зручний сервіс для обміну та зберігання цифрових активів без складних банківських обмежень. Завдяки цьому наші клієнти можуть використовувати для своїх операцій Trustee Plus і Trustee Wallet. Ми також випустили платіжну картку, що значно спрощує взаємодію з криптоактивами. Впевнений, що це не останні наші продукти, адже маємо великі цілі на майбутнє.», - заявив CEO Trustee Вадим Груша.

Якщо ви зацікавлені у тому, аби стати частиною прогресивного Web3-ком'юніті, то рекомендуємо звернути увагу на згаданий продукт. Команда Trustee готова відповісти на всі запитання. Багато корисної інформації можна знайти на офіційному сайті та в соціальних мережах платформи.



 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
  • У Білій Церкві 11-річного хлопчика вразило струмом
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині чоловік зґвалтував 16-річну дівчинку з вадами здоров’я
    Детальніше...
  • На Білоцерківщині рятувальники дістали тіло потопельника, який зник напередодні
    Детальніше...
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе