У будинку по провулку Грузинського, де стався вибух, відновлять газопостачання

Поки причину вибуху у будинку не встановили. Поліцейські відкрили кримінальне провадження, триває досудове розслідування, по закінченню якого будуть повідомлені деталі, інформує пресслужба Білоцерківської міськради. 

Наразі фахівці проводять роботи з проєктування для подальшого відновлення. Також встановлюються маяки та проводяться аварійні роботи, щоб люди, які проживають у 2-му під’їзді, могли зайти в свої квартири і взяти необхідні речі.

Як зазначили у міській раді, з поточного тижня розпочнуться роботи з відновлення газопостачання. 

Загалом, до міської ради звернувся 71 мешканець постраждалого будинку щодо надання матеріальної допомоги, з них:

  • 51 особі вирішили надати матеріальну допомогу згідно з програмою «Турбота»; 

  • 19 людей отримали відмову через те, що не надали необхідний пакет документів, які б довели, що вони дійсно проживали в цьому будинку, а одній людині повернули документи на доопрацювання. 

Розмір допомоги становитиме від 3 до 200 тис. грн. Зокрема, по 200 тис. грн допомоги отримають мешканці квартир, які повністю втратили житло й майно, по 3 тис.грн – мешканці першого, половини третього та четвертого під’їздів, які мали залишити свої помешкання на час проведення експертизи. 

Читайте також: У Білій Церкві чоловік через зауваження ледь не вбив сусіда.
 


Підписуйтеся на телеканал Крокус у Facebook, Telegram та Instagram - оперативно та лаконічно про найважливіше. Приєднуйтесь до нашого каналу на YouTube!
Новини партнерів
Новини партнерів
Купити квартиру Київ
Важливе